Thursday, August 16, 2012

Minal Aidil Wal Faidzin

photo credit to google

Assalamualaikum & salam sayang buat semua sahabat-sahabat Sweet N Pretty. Doa kami agar semuanya berada di bawah payung lindungan Allah swt. Tinggal beberapa hari saja lagi Ramadhan akan meninggalkan kita. Sebak rasa hati sebab banyak yang tak sempat dikerjakan, moga ibadah yang sedikit ini diterima Allah Azza Wa Jalla. Mohon dipertemukan lagi dengan Ramadhan, penghulu segala bulan.

Alhamdulillah semua proses penghantaran kepada para pelanggan telah selesai & lancar. Mohon dapat gunakan stiker kereta yang dihadiahkan untuk promosi blog Sweet N Pretty. Jutaan terima kasih pada semua yang terus setia menyokong kami. Tanpa anda semua tiadalah kami di sini. Di kesempatan ini kami menyusun sepuluh jari mohon ampun dan maaf atas segala kekhilafan sepanjang bermuamalah di sini. Kami akan berhari Raya di Ipoh, Perak & kemudain di Muar, Johor. Jemput singgah beraya pada mereka yang berada di sekitar kawasan.

Sweet N Pretty akan bercuti bermula dari hari Sabtu, 18 Ogos 2012 & akan kembali beroperasi pada hari Isnin, 27 Ogos 2012. Pesanan boleh dibuat seperti biasa & kami akan respon sekembalinya kami nanti.

Akhir kalam, Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Kepada yang memandu untuk pulang ke kampung, berhati-hati di jalan raya, moga selamat sampai ke destinasi yang ditujui. InsyaAllah kita bertemu lagi di posting yang akan datang:)5 comments:

 1. Selamat Hari Raya Aidilfitri juga buat Intan sekeluarga, harap maaf jika ada salah silap ye. Semoga berbahagia bersama insan tersayang dihari bahagia.

  ReplyDelete
 2. selamat hari raya aidilfitri
  maaf zahir batin

  ReplyDelete
 3. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Ummi & famili. Mohon ampun & maaf atas segala kekhilafan. Moga Syawal ini membawa keberkatan buat Ummi sekeluarga.

  Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat Afasz sekeluarga:)

  ReplyDelete
 4. TAQOBALALLOHU MINNA WA MINKUM SHIYAMANA WASSHIYAMAKUM
  Semoga amal ibadah Puasa kita di terima oleh Alloh swt Amiin

  ReplyDelete
 5. Dede Thea - minna wa minkum taqabbal ya karim. InsyaAllah diterimaNya amin...& bertemu dgn Ramadhan lagi nanti

  ReplyDelete