Monday, June 20, 2011

Pemenang untuk Sweet N Pretty 1st Anniversary Giveaway

Assalamualaikum & selamat sejahtera buat semua. Moga kita semua sentiasa di bawah payung lindungan Allah swt. Maaf kerana mengambil sedikit masa untuk mengumumkan pemenang-pemenang yang bertuah untuk Sweet N Pretty 1st Anniversary Giveaway. Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang sudi menyertai GA ini & juga yang memberi sokongan dari belakang:). Dengan 1st GA ini kami mendapat lebih ramai kenalan blogger yang secara tidak langsung turut mempromosi blog Sweet N Pretty. Juga komen-komen yang membina untuk mempertingkatkan kualiti blog Sweet N Pretty. InsyaAllah akan kami adptasikan dalam masa terdekat ini. Kalau boleh kami nak beri hadiah pada semua peserta tapi apakan daya cuma 3 peserta yang bertuah sahaja akan menerima hadiah yang disediakan untuk GA kali ni. Setelah disemak & ditapis oleh barisan juri, kami telah sebulat suara memilih 3 pemenang....

Tempat pertama jeng...jeng..jeng...
Anin
http://seindahbayu.blogspot.com

Tempat kedua
Tiefazatie
http://tiefazatie.blogspot.com

Tempat ketiga
Joel Leslie
http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com

Tahniah kepada ketiga-tiga peserta, Anin, Tiefazatie & Joel Leslie:) Kepada peserta-peserta yang lain, mungkin ada rezeki nanti.
Kepada para pemenang tolong emelkan alamat & no telefon untuk penghantaran hadiah ya.
InsyaAllah jika berpeluang kami akan menganjurkan lagi GA dengan hadiah yang lebih menarik:) 

Terima kasih sekali lagi. Jumpa lagi dalam entri yang akan datang.

17 comments:

  1. tahniah...menunggu2 pengumuman..xde tuah lak..xde rezeki..=_= hehe xpe2..trima ksih

    ReplyDelete
  2. tahniah bt yg mng,, xbertuah plak. huhu

    ReplyDelete
  3. wahh, saya pemenang ! :DD woww.. susah nak percaya ! thank you sooooo much ! :) nnt sy hntr details (:

    ReplyDelete
  4. sy dh hntr details ke sweetnprettykiosk@gmail.com ;) thank youuu lagi !

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada semua pemenang especially Iefa :)

    ReplyDelete
  6. salam sis..
    alhamdullilah..ada rezeki ifa..

    ifa dah email details ifa td..
    tq so much sis..=)

    tahniah pd pemenang yg lain!
    tq sis MJ..=)

    ReplyDelete
  7. Salam sayang buat semua. Jutaan terima kasih sekali lagi:) InsyaAllah hadiah akan dihantar kepada pemenang secepat mungkin. Untuk yang lain jgn sedih ya sbb sumbangan idea anda tetap kami hargai.

    ReplyDelete
  8. salam sis..
    maceh sbb dh terjah n3 ifa tue..
    tanda terima kasih dr ifa sis..=)


    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/alhamdullilahrezeki-untuk-mak-ifa.html

    ReplyDelete
  9. up la idea pemenang di n3..nak gak tau apa idea mereka..

    ReplyDelete
  10. dah terima tak emeil dr sy ? =)

    ReplyDelete
  11. joel - dh reply pagi tadi. tqvm:)

    fara - apa kata fara buat GA pulak:)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah baru kesempatan jenguk blog kak intan.. wait 4 the jubah.. yeay baby boleh rasa umi pakai baju baru

    ReplyDelete
  13. waa bestnya, tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah hadiah telah diposkan kepada pemenang2 semalam:)

    Hanin - tunggu jubah sampai ye:)
    Ummi - seronok buat GA ni, insyaAllah lain kali nak buat lagi:)

    ReplyDelete
  15. hello ;) saya dh trima si semut tu ! I loveee it ! thank you so much !

    ReplyDelete
  16. joel - u r most welcome. glad u like it:)

    ReplyDelete